DET ITALIENSKA KÖKET ÄR EN KOKKONST SOM VÄXT FRAM OCH UTVECKLATS ÖVER GENERATIONER. KÖKET KÄNNETECKNAS ALLMÄNT AV SIN ENKELHET OCH SIN BETONING PÅ FÄRSKA RÅVAROR AV HÖG KVALITET. DET ÄR EN SAMLING AV SMAK, AROM, KREATIVITET, HISTORIA OCH TRADITION. INGREDIENSER OCH RÄTTER VARIERAR FRÅN REGION TILL REGION. VARJE RECEPT, ÄVEN DE ALLRA ENKLASTE, HAR SINA RÖTTER I HISTORIEN OCH TRADITIONEN FRÅN SIN RESPEKTIVE REGION.

ITALIENSK MAT HÖR SAMMAN MED DEN ITALIENSKA KULTUREN, OCH BESTÅR SÅLEDES AV MYCKET MER ÄN BARA UTSÖKT MAT OCH DRYCK. GLÄDJE, GEMENSKAP OCH GEMYTLIGHET SKA PRÄGLA MÅLTIDEN. OAVSETT OM DU VILL AVNJUTA EN VÄLKOMPONERAD MÅLTID, SMUTTA PÅ ETT GLAS VIN MED DELIKATA OSTAR OCH CHARKUTERIER, TA EN ÖL ELLER ÄTA EN LÄCKER BAKELSE OCH SMAKA PÅ VÅRA KAFFESORTER GJORT PÅ HANDROSTADE BÖNOR – SÅ GÖR DU DET I EN TRIVSAM ATMOSFÄR PÅ PAOLO´S.

SMAKA PÅ DET ÄKTA ITALIENSKA KÖKET HOS PAOLO´S. VI HAR ETT STORT URVAL AV KAFFE, ÖL, VIN, COCKTAILS, PANINI, PIZZA, PASTA, BAKVERK M.M. ALLT SOM SERVERAS ÄR TILLAGAT AV NOGA UTVALDA OCH FÖRSTKLASSIGA RÅVAROR.
VÄLKOMNA IN TILL ITALIEN FÖR EN STUND!